Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
ȣ 2, 2.4 3,KO 3,O
Untitled Document

.69 „ “ ( .. . 53/05,81/05, 24/07,159/08, 83/09, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15, 39/16 42/16) „ , “ ( .. . 147/08),

1. 2, 2.4 3,KO 3,O ,

, 2, 2.4 3, .

2. 8 - 16 򠠠 ༝ 24.07.2017. 22.08.2017.

3. 18.08.2017. , 10 .

4. 30
, , . .57 .

5. 2, 2.4 3, .

: www.ohrid.gov.mk

:  586  
: 24.07.17

Настани

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©