Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ , , , ,
Untitled Document

„ , , “, EuropeAid/136347/IH/SER/MK, , , , , ENVIROPLAN S.A. , LOUIS BERGER BiPRO GmbH EPEM S.A. SLR Consulting Limited, .

, , , , ( ) , 19 2017 10:00 .

ȣ , , , ,

: www.ohrid.gov.mk

:  1271  
: 12.07.17

Настани

Авг 23 Меѓународен хорски фестивал

Авг 25 Охрид фест„Охридски трубадурии“

Сеп 8 Ден на независноста на Република Македонија

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©