Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007), :18.07.2017 () 11,00 .
.

:

͠

71-

 1. 2017 .
 2. , , „ “ .
 3. „ “ .
 4. 2017 .
 5. 2017 .
 6. 2017 .
 7. , .
 8. ..5 .
 9. ..149 4.
 10. ..720/2 .
 11. ..741/4 744 .
 12. ..831/1 4.
 13. ..1194/2 .
 14. ..2291 .
 15. ..2570/1 ..2570/2 . .
 16. ..2874/4 .
 17. ..152/1 ..152/2 .
 18. ..821/1 .
 19. ..1565/2 .
 20. ..1777 .
 21. ..3016/1 ..3016/2 .

 : www.ohrid.gov.mk

:  1316  
: 12.07.17

Настани

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©