Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
03.07.2017
Untitled Document

    03.07.2017 , .
 
08:00 16:00   04.07.2017 (), , , 046/230-175.

 . , .
 
, , ( ), .


 
                                                                                                                    
                                                                                                       

 

: www.ohrid.gov.mk

:  344  
: 04.07.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©