Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
ȣ ē
Untitled Document

༓, , . , , , , . , , . , , .

, 27 . ༓ , .

, . , , . , , , 25 - , , , .

, . , , , , . , .

: www.ohrid.gov.mk

:  360  
: 25.06.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©