Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ
Untitled Document

- , - 2007-2013, SWOT , , .

--, , , .

. - . .
.

: , , , , . , 7 , , .
aleksova.m@yahoo.com

: www.ohrid.gov.mk

:  571  
: 22.06.17

Настани

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Мај 9 Ден на ЕУ

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©