Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
. 05/2017 Ō
Untitled Document

79, 80, 80 81 (. ̓ . 130/09, 124/10, 18/11, 36/11, 54/11, 13/12, 144/12, 25/13, 79/13, 137/13,163/13, 27/14, 28/14,42/14, 115/14, 149/14, 187/14, 44/15, 129/15, 217/15, 226/15, 31/16, 39/16, 71/16 132/16), 34 2017 . . 08-17974/28 01.12.2016 (. . 22/16), ࠠ :. 05/2017
Ō1. .

2. :


2.1 12 ;
, ,, ,, ,,7- ,, ,, ,, :
- .7 8
- . 12, 13, 15, 16, 17, 18 19,
- 7 .22
- .23
- .24
4 2 2 () , .
2017 .


2.2 33 ;
:
- .8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 18, 22, 23, 24, 25, 26 27.
- . 28 48
2.001.00 1.601.00.
2017 .


2.3 Ƞ 2 ;

4 2 ,, : .4 5..
2017 .

3. 90 () .

4. :

- 5.000. () /;
- 3.000. () /;
- 8.000. () /;
4.1 30 () .
4.2 , , .
4.3 , .
4.4 7 () 2 .
4.5 2.1, 2.2, 2.3 90 () .
4.6 .

5.
5.1 2 .
5.2 :
; ( www.ohrid.gov.mk
3.000. () .
:

: 1000000063095
: 84015206553
: 723914 00

( - ( 6 );
- ; ( );
2.1, 2.2, 2.3 90 .
, .

6.
:
. 05/2017
:______________ , .__________
( , 2.1 , . 5)
: .57
6000

:

30.06.2017.
15.00 .
.05/2017

. 05/2017
:_______, .__________
( )
. 57
6000.
, .


7.
30.06.2017 15.00 .
.
web ..
5.2.

8.
;

9.
8 , 8 , . .
web 15.00-16.00 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1227  
: 16.06.17

Настани

Јун 29 Меѓународен филмски фестивал

Јул 3 Свети Наум Охридски Чудотворец

Јул 6 Годишнина од формирањето на првата востаничка чета во с. Велгошти

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©