Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
2 6, 6.2
Untitled Document

24 (. .51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 42/14), 123 (. .199/14) . 19-1636/6 08.06.2017 , ,


2 6, 6.2 , , 2014-2019, - ..112/2014 , ,

1. 2 6, 6.2 , , : .’’’’, ‘’ ’’, ‘’ ’’ ‘’ ’’ ‘’’’. 4,77 .
2. 19.06.2017 03.07.2017 .
3. 27.06.2017 . 12.00 .
4. .
5. 14 16 .
6. , , .

: www.ohrid.gov.mk

:  1337  
: 15.06.17

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации

------------------------------


------------------------------2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©