Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007), :19.06.2017 () 11,00 .
.
:

͠

70-

 1. 2017 2019 01.01. - 31.03.2017 .
 2. 01.01. - 31.03.2017 .
 3. 2017 01.01. - 31.03. 2017 .
 4. 2017 01.01. - 31.03.2017 .
 5. 01.01. - 31.03.2017 .
 6. 2017 01.01. 31.03.2017 .
 7. 2017 01.01. - 31.03.2017 .
 8. , , 01.03. 31.03.2017 .
 9. 01.01. 31.03.2017 .
 10. 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 .
 11. 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 .
 12. 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 .
 13. 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 .
 14. 2017 2019 01.01. 31.03.2017 .
 15. 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 .
 16. , 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 .
 17. 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 .
 18. 2017 01.01. 31.03.2017 .
 19. 01.01. 31.03.2017 .
 20. 2016 .
 21. .
 22. 2017 .
 23. 2017 .
 24. „ “ .
 25. 2017 .
 26. 2017 2019 .
 27. 2017 .
 28. „ “ 2018 .
 29. ..16287 ..16288 3.
 30. ..252/4 .
 31. ..874/1 .
 32. ..1678/1 .
 33. ..1790 .
 34. ..2591 .
 35. ..2752/1 .
 36. ..2941/1 ..2941/2 .
 37. ..3221 .: www.ohrid.gov.mk

:  1227  
: 14.06.17

Настани

Јун 29 Меѓународен филмски фестивал

Јул 3 Свети Наум Охридски Чудотворец

Јул 6 Годишнина од формирањето на првата востаничка чета во с. Велгошти

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©