Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ - 3
Untitled Document

24 (. ̓ .51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 42/14) 123 (. ̓ .199/14) .19-2763/8 06.06.2017 .


A ȣ - 3, 1177/2, 1177/3, 1177/4, 1178/3, 1178/4, 1179/3 1179/4 -

- 3, 1177/2, 1177/3, 1177/4, 1178/3, 1178/4, 1179/3 1179/4, - .

: 1177/2 1178/2 -420 - 1177/2, 1177/3 1177/4 , - , - 1179/4 1179/3 1179/3, - 1179/3 1178/3 1178/3 1177/2, - 1177/2 1177/2 1178/2, 1177/2 1178/2 .

1. 12.06.2017. 16.06.2017.
2. 14.06.2017. 12 .
3. - 3, 1177/2, 1177/3, 1177/4, 1178/3, 1178/4, 1179/3 1179/4 - , , .
4. 14 16 .
5. , 29 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1320  
: 13.06.17

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации

------------------------------


------------------------------2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©