Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ 2- ȣ 821/1 ,
Untitled Document

.69 ( .. . 53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 48/10, 51/11, 123/12 93/13, 42/14, 44/15 129/15 39/16) , ( .. . 147/08),

1. 2- 821/1 , .

, 2- 821/1 , .

2. 8 - 16 򠠠 ༝ 07.06.2017 . 06.07.2017 .

3. 22.06.2017. , 10 .

4. 30
, _ : urbanizam@Ohrid gov.mk , . .57 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1366  
: 07.06.17

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации

------------------------------


------------------------------2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©