Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

01. 06 ( ) . ( , ) 30 40 20 30 .

: www.ohrid.gov.mk

:  511  
: 01.06.17

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©