Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
1 .2509/1, 2510/2, 2525/1, 2542, 2522, 2523, 2524, 2549, 2550, 2551, 2552, 2553, 2554, 2557, 2558, 2559 2560/5 Ό
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11,123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , , 09.05.2017.

  1. 1 .2509/1, 2510/2, 2525/1, 2542, 2522, 2523, 2524, 2549, 2550, 2551, 2552, 2553, 2554, 2557, 2558, 2559 2560/5 ,( 4- ) , 65
  2. 1 .2509/1, 2510/2, 2525/1, 2542, 2522, 2523, 2524, 2549, 2550, 2551, 2552, 2553, 2554, 2557, 2558, 2559 2560/5 ,( 4- ) , :
  3. 1 .2509/1, 2510/2, 2525/1, 2542, 2522, 2523, 2524, 2549, 2550, 2551, 2552, 2553, 2554, 2557, 2558,2559 2560/5 ,( 4- ) , ,
  4. : (, , , / ).
  5. /:www.ohrid.gov.mk
  6. 15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1309  
: 15.05.17

Настани

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©