Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
4- 821
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05, 81/05, 24/07, 159/08,48/10, 124/10, 51/11, 123/12 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16 ), , 10.05.2017 ,

  1. 4- 821 , , , 65 .
  1. 2. , www.ohrid.gov.mk
  1. 65 (4) 2 , 4- 821 , , : , .09-2171/2 15.02.2015, .15-3422/4 15.06.2015. 4- . , . . .
  1. 15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1319  
: 15.05.17

Настани

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©