Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ ȣ
Untitled Document

  (. .62/04, 89.08, 115/10, 53/11, 141/12, 164/13, 187/13 ,166/14, 199/14, 129/15, 192/15, 39/16, 53/16 71/16)) 33 1       3 () .

  - .

;

-
( ), ,

      ( ).
, ,       .

. 046/ 230 175

: www.ohrid.gov.mk

:  1227  
: 08.05.17

Настани

Јун 29 Меѓународен филмски фестивал

Јул 3 Свети Наум Охридски Чудотворец

Јул 6 Годишнина од формирањето на првата востаничка чета во с. Велгошти

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©