Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ 3, 3.2 2, 2014-2019
Untitled Document

24 („. “ .51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 42/14) 123 („. “ .199/14) .19-2304/ 27.04.2017 .


A ȣ 3, 3.2 2,
2014-2019

1. 3, 3.2 2, 9792,66 2 1,00 "" " ", "2" "1":
- "" "7" (."") "1", "1" "2", "2" "4" (." ") 弝 "" "4" (." ") "7" (."").

2. 05.05.2017 - 18.05.2017 .

3. 11.05.2017 . () 12.30 .

4. .

5. 14.00 16.00 .

6. , 29 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1350  
: 04.05.17

Настани

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©