Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
Untitled Document

„ “ 03.05.2017 .„ “ „ “, ( DON ). 03.05.2017 8:30 11:30 „ “ .„ “ .„ “ . .

: www.ohrid.gov.mk

:  264  
: 02.05.17

Настани

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©