Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, „ 2017“ , 2017 , „’’ „“ , „“ , 2017 2019 , 2017 , , „ “ , 2017 , 2017 , 16, 16.2, 3 2012- 2017 .

..95/1 , ..104 4, ..151 4, ..187/3 , ..356/2, 356/1 357/1 , ..474/2 , ..550/3 550/4 , ..582/1, K..582/2, K..582/3 K..579/2 , ..697/3 , ..766/7 , ..904/1 , ..954/1 , ..1017 , ..1052 , ..1309 , ..1354 , ..1382/2, 1382/3, 1382/4 1382/5 , ..1407/1 , ..1464 , ..1567/1 1567/2 , ..1682/2 , ..1693 , ..1796/3 , ..1894 , ..1894 , ..1902/2 , ..2023/4 , ..2059 , ..2080 K..2079 , ..2321 2322 , ..2395 ..2398/3 , ..2616/1, 2616/2 2741/1 , ..2698/2 , ..2711/1 4, ..2791/1 , ..2809 4, ..2841/1 , ..3920 4, ..5879/2 K..5877/5 4, ..6131 4, ..7806/1 1, ..10247 2, ..13011 3, ..13024/1 3 ..13382 3.

: www.ohrid.gov.mk

:  1374  
: 27.04.17

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации

 • Σ


 • 2018

  Информации од урбанистичката сфера

  Информации за даночни обврзници

  Корисни линкови


  360

   

  Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©