Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
Untitled Document

- , 112 , . , , , .

- , , 112 . , .
, , , , . , , , .

- . - - - , , - . - - , . , .

1896 . . , . , j j , j , 1903 j j j. 1904-1905 , - j.

24 1905 , , , , 14 , , , , ѐ . , , . . .

, . . , , , .

, , - .

- -, , , , , ..

: www.ohrid.gov.mk

:  1572  
: 24.04.17

Настани

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©