Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
. 04/2017 Ō
Untitled Document

79, 80, 80 81 (. ̓ . 130/09, 124/10, 18/11, 36/11, 54/11, 13/12, 144/12, 25/13, 79/13, 137/13,163/13, 27/14, 28/14,42/14, 115/14, 149/14, 187/14, 44/15, 129/15, 217/15, 226/15, 31/16, 39/16, 71/16 132/16), 34 2017 . . 08-17974/28 01.12.2016 (. . 22/16) , ࠠ :

. 04/2017
Ō

- .

- :

  • 24 ;

, , ,, ,, ,,7- ,, ,, ,, ,,. ,, .
4 2 2 () , .
2017 .

    • 6 ;

. ,
. 1 .
2.001.00 1.601.00.
2017 .

    • 48 ;

.
2.001.00 1.601.00.
2017 .

    • 5 ;

4 2 ,, .
2017 .


ȣ

ȣ

ȣ

ȣ


  • 90 () .

:

5.000. () /;

8.000. () /;

3.000. () /;

8.000. () /;

4.1 30 () .
4.2 , , .
4.3 , .
4.4 7 () 2 .
4.5 2.1, 2.2, 2.3 2.4 90 () .
4.6 .

5.1 2 .
5.2 :
; ( www.ohrid.gov.mk
3.000. () .
:

: 1000000063095
: 84015206553
: 723914 00

( - ( 6 );
- ; ( );
2.1, 2.2, 2.3 2.4 90 .
, .

:
. 04/2017
: ______________ , .__________
( , 2.1 , . 5)
: .57
6000

:08.05.2017 .
15.00 .
.04/2017


. 04/2017
: _______, .__________
( )
. 57
6000

.
, .

08.05.2017 15.00 .
.
web ..
5.2.

;

8 , 8 , . .

web 15.00-16.00 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1273  
: 21.04.17

Настани

Авг 18 Ден на АРМ

Авг 23 Меѓународен хорски фестивал

Авг 25 Охрид фест„Охридски трубадурии“

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©