Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
2- ȣ 821/1 ,

65 (6) („. “ .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , 18.04.2017

  1. 2- 821/1 , , 65 .
  2. 2- 821/1 , , :
  3. 2- 821/1 , , ,
  4. : (, , , / ).
  5. /:www.ohrid.gov.mk
  6. 15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  405  
: 20.04.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©