Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
J 01/2017 Ō Σ 2017
Untitled Document

,  J 01/2017 2017 :

131

:

70% 80% , 3.000.000, .

, .

:

  • 15 2017
  • 15 2017
  • 15 2017
  • 15 2017

. 02 3097-460 , www.ipardpa.gov.mk 046-230-175 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1438  
: 12.04.17

Настани

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©