Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ō ̣
Untitled Document

, ̣ , , .
 
, ̣   ̣ .
 
  :
  .. 200 250, .15- 150, . 125,  . 250, . 200, . 200,  . 200, .. 80 200, . 300.
 
 .. 200, 100,  . . 200, . 80.
 
  , .
 

: www.ohrid.gov.mk

:  424  
: 07.04.17

Настани

Апр 24 Јубилеј: 140 години од рагањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов"

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©