Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
115
Untitled Document

115

07.04.2017 ( )
12.00

:

19.00
哠 115
: OM -

: www.ohrid.gov.mk

:  195  
: 05.04.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©