Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
̣
Untitled Document

, „ “ , „ “, „ “ .
„ “ , .
„ “ , .

: www.ohrid.gov.mk

:  607  
: 24.03.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©