Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ō
Untitled Document

. „ “ 540 2, „ “ 494 2, „7- “ 180 2, „ “ 129 2.
„ “

795 2, „ “ 175 2, „ “ 580 2. „ “ 272 2, „ “ 1 094 2.
1 0902, 970 2, 881 2, 645 2 600 2.

8 445 2, 13 737 796 .

: www.ohrid.gov.mk

:  764  
: 16.03.17

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Календар на настани

Актуелни информации

1000 ȣ


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©