Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
ȣ
Untitled Document

- Interreg Balkan- Mediterranean 2014-2020 169.000 Inter Regional Cultural Heritage Management e- System (IRC- HERMES).

.

IRC- HERMES : , , . , .

, , , , , .

: www.ohrid.gov.mk

:  735  
: 15.03.17

Настани

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©