Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȓ
Untitled Document

༝ , , , 23 26 1200 . , , , .

, .
, - „ “ . “ ” „“ . .

„“ , , .

, , , , , . , . „ “, “”, „ 202“, , „ “ , .

.

: www.ohrid.gov.mk

:  857  
: 27.02.17

Настани

Апр 24 Јубилеј: 140 години од рагањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов"

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©