Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Σ 2017
Untitled Document

2017 , 01.02.2017  


Σ 2017

, .

:

http://www.ohrid.gov.mk.
:

  1. - „ “ www.ohrid.gov.mk;
  2. - .
  3. - CD.
  4. (1) (2) .

01.03.2017 16 . .

:. .57
6000
:

͠

Σ 2017 .

1 2 . , .
a .

: .

. , .

. 046 230 175 - : info@ohridler.gov.mk .

: www.ohrid.gov.mk

:  1129  
: 01.02.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©