Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
ȣ 1 . 2440/3 , Ό ( 4 )
Untitled Document

.69 ( .. . 53/05,81/05,24/07,159/08,83/09,48/10, 51/11, 123/12 , 93/13,42/14,44/15,129/15 39/16) , ( .. . 147/08),

1. 1 . 2440/3 , ( 4 ) .

, 1 . 2440/3 , ( 4 ) .

2. 8 - 16 򠠠 ༝ 27.01.2017 . 27.02.2017 .

3. 17.02.2017. , 12 .

4. 30
, _ : urbanizam@Ohrid gov.mk , , . .57 .

: www.ohrid.gov.mk

:  635  
: 26.01.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©