Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ
Untitled Document

, , , , - - .

, , .

- , . , , .

, - , .

- , . , , , , - . ,, , . , . , 15 50 .

, , , , , , .

- - , , , , .
, , 12 , , , , , ,, .

: www.ohrid.gov.mk

:  1019  
: 19.01.17

Настани

Апр 24 Јубилеј: 140 години од рагањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов"

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©