Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ-ȓ
Untitled Document

- -, - , . - - , .

- .
, . , 09:45 a . .
20 12 , , , , , , - . , .
, . , - , - .

, - , , , 15 50 , , .

: www.ohrid.gov.mk

:  1098  
: 18.01.17

Настани

Апр 24 Јубилеј: 140 години од рагањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов"

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©