Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ
Untitled Document

, , , 18 2017 .
, .


, .
, 01.01.2017 , 31.12.2017 .
 
600, , :

          250 , ;
         150 , ;
         150 , ;
         - 50 , .

, :

        
        
         12 , , ,


: . ; 105.600, 2015 ;
 
         70% ,   70% .

.

150 , 70% , 70% , : 2015 105.600, .   
 
:

          ;
         ;
         : ̣ ;
         .

 
, :  , . .57 , ( “ ” ).
   www.ohrid.gov.mk.
 
18.01.2017 , .

: www.ohrid.gov.mk

:  1216  
: 11.01.17

Настани

Јун 29 Меѓународен филмски фестивал

Јул 3 Свети Наум Охридски Чудотворец

Јул 6 Годишнина од формирањето на првата востаничка чета во с. Велгошти

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©