Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

65 (6) (. .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14 , 44/15 , 129/15 39/16), , 27.12.2016 ,

1. 3108, .80/51 , , , 65 .

2. , www.ohrid.gov.mk

3. 65 (4) 2 , 3108, .80/51 , , : , , . :1- / ( ).
, (. .36/12 .

15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  492  
: 03.01.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 21 Годишнина од смртта на Коста Абраш

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©