Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
2, 2.4 3, 3,
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05,81/05,24/07,159/08,48/10,124/10,51/11,123/12,93/13,42/14,44/15,129/15
39/16), , 28.12.2016.

  1. 2, 2.4 3, 3, 65 .
  2. 2, 2.4 3, 3, :
  3. 2, 2.4 3, 3, , ,
  4. : (, , , )弝 „ “. 弝 .
  5. /:www.ohrid.gov.mk
  6. 15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  632  
: 03.01.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©