Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, , , 2017 , 10 . 2107 , , 1 14 .

: www.ohrid.gov.mk

:  950  
: 02.01.17

Настани

Апр 24 Јубилеј: 140 години од рагањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов"

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©