Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȁ
Untitled Document

, , 2017- .

, , .

: www.ohrid.gov.mk

:  544  
: 01.01.17

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©