Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ 2, 2.4 1, 2010-2020,
Untitled Document

50 (. . 05/02) 34 (. . 08/07 01/08), 24 (. .51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 42/14), , :


A ȣ 2, 2.4 1, 2010-2020,

䠠 2, 2.4 1, .

1. 2, 2.4 1. . ( ) . 8 . . 1
2. 26.12.2016 - 10.01.2017 .
3. 05.01.2017 . 12.00 .
4. .
5. 14 16 .
6. , , .
7. .

 

24 („. “ .51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 42/14) . 19-990/17 22.12.2016 . ,


A ȣ 2, 2.4 1, 2010-2020,

1. 2, 2.4 1. . ( ) . 8 . . 1
2. 26.12.2016 -10.01.2017 .
3. 05.01.2017 . 12.00 .
4. .
5. 14 16 .
6. , , .
7. .

: www.ohrid.gov.mk

:  1323  
: 30.12.16

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации

------------------------------


------------------------------2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©