Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
“
Untitled Document

20 . , - „ “ ., 12 14 „. “ , 30 „ “ .

: www.ohrid.gov.mk

:  1310  
: 28.12.16

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации

------------------------------


------------------------------2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©