Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

, , 3 4 , 2012-2017, , . 08-689/6 28.01.2015 , 4 1 2 30%, , , , , , , , , 2 .

3 4, , 2012-2017, :

: www.ohrid.gov.mk

:  820  
: 28.12.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 21 Годишнина од смртта на Коста Абраш

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©