Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
1 2440/3, Ό
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16),
, , 22.12.2016

  1. 1 2440/3, ,( 4- ) , 65 .
  2. 1 2440/3, ,( 4- ) , :
  3. 1 2440/3, ,( 4- ) , ,
  4. : (, , , / ).
  5. /:www.ohrid.gov.mk
  6. 15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1221  
: 26.12.16

Настани

Јун 29 Меѓународен филмски фестивал

Јул 3 Свети Наум Охридски Чудотворец

Јул 6 Годишнина од формирањето на првата востаничка чета во с. Велгошти

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©