Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȍ
Untitled Document

, , 25 , .

-    , ,   .      , .
  ,      .

          ,      , ,    . 

  , .   .

!-  .

: www.ohrid.gov.mk

:  601  
: 24.12.16

Настани

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Мај 9 Ден на ЕУ

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©