Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, 2017 2018 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 2019 , 2017 2019 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 , 2017 -2019 , 2017 , 2017 2019 , 2017 2019 , 2017 2019 , , 2017 2019 , 2017 2019 , 2017 2019 , . 2017 , 2017 2017 .

, ̣ , , , , , .

: www.ohrid.gov.mk

:  1327  
: 23.12.16

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации

 • Σ


 • 2018

  Информации од урбанистичката сфера

  Информации за даночни обврзници

  Корисни линкови


  360

   

  Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©