Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

, 12 14 , „-“ „ “ . , „ “ .
, - „. “ , „. “.

: www.ohrid.gov.mk

:  870  
: 22.12.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©