Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007), :23.12.2016 () 10,30 .
.
:

͠

65-

1. O 2017 - 2018 .
2. O 2017 .
3. O 2017 .
4. O 2017 .
5. 2017 .
6. a 2017 .
7. 2017 .
8. 2017 .
9. 2017 .
10. 2017 - 2019 .
11. 2017 - 2019 .
12. 2017 .
13. 2017 .
14. 2017 .
15. 2017 .
16. 2017 .
17. O 2017 .
18. 2017 - 2019 .
19. 2017 .
20. 2017 - 2019 .
21. 2017 - 2019 .
22. 2017 - 2019 .
23. , 2017 - 2019 .
24. 2017 - 2019 .
25. 2017 - 2019 .
26. 2017 - 2019 .
27. O 2017 .
28. 2017 .
29. 2017 .
30. ̣„“ „“ 2017 .
31. „“ - 2017 .
32. 2017 .
33. „ “ - 2017 .
34. „ “ 2017 .
35. „ “ 2017 .
36. „ “ .: www.ohrid.gov.mk

:  1278  
: 19.12.16

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©