Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
2016
Untitled Document

:

- ,
- , ,
- , ,
- ,
- ,
- ,

, , , .

:

- ,
- ,
- ,
- ,
- .

- , ȣ.

Σ ȣ

, . , .

, :

- ,
- ,
- , , , ,
- .

, , , . , , , , , . .

Š - Š 10.01.2017

:
- sojuznasportoviohrid@yahoo.com
- - ,
- , , 070/249-507
- , , . 075/393-866
- , , . 075/951-777

, 16 2017. () 12

: www.ohrid.gov.mk

:  726  
: 14.12.16

Настани

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©