Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
2017
Untitled Document

2017 . 14 29. 12.2016 . . „ “ .57 .

;

- 6000
- 4000
- 2000

:
. , .

.


 


2017

1.
2.
3.
4.

,

,

----------------- 2016
---------------------

: www.ohrid.gov.mk

:  608  
: 14.12.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©