Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

, .

, 01.01.2017 , 31.12.2017 .
 

600, , :


         250 , ;
         150 , ;
         150 , ;
         - 50 , .
 


, :


        
        
         12 , , ,

 


: . ; 105.600, 2015 ;
 

         70% ,   70% .


.


150 , 70% , 70% , : 2015 105.600, .  
 
            :

         ;
         ;
         : ̣ ;
         .

 

, :  , . .57 , ( Ȕ ).

  www.ohrid.gov.mk.
 
10.01.2017 , .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  1937  
: 13.12.16

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 21 Годишнина од смртта на Коста Абраш

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©