Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
- ȓ
Untitled Document

8 - , . , „ “ „ “ . , 80 , , . -. .

- , , , , , ༝ „ “ . , . , , , , . , , .
, , . „ “ . ༝ , . , , , , - , .

, „ „ , 1996 2003 , „ 1848-1948“ „ -, “ . , 1999 „ “ „ “ 2007 , .

, - „ “ .

: www.ohrid.gov.mk

:  393  
: 07.12.16

Настани

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©