Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
-
Untitled Document

, 8 , - 1.100 , „ “ , 19 30 , .

, , - , - .

12.00 „ “ 80 „ “ , 18.30 „“, 19.00
.

, 8 , 10 , 10.30 , „ . “ , 11.00 . - , - ( 1920 1930 ) , 12.30 „. “ .

19.00 „. “ „ “.

: www.ohrid.gov.mk

:  498  
: 07.12.16

Настани

Апр 24 Јубилеј: 140 години од рагањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов"

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©